Doodoo hjertelydsbamser 

Den skønne, bløde bamse, hund eller kanin fra Babiage Doodoo er af højeste kvalitet. Den er lavet af anti-allergisk materiale, og fremsiger hjertelyde som i mors mave. Disse lyde er beroligende for baby og sikre en mere rolig og tryg søvn. Både for dit barn og for dig selv.

Køb den hos: Lille Per Sengmed24, Farmors Outlet, Børn i balance og din lokale Ønskebørn.

0122.JPG

Nyfødte sover mange timer de første måneder. Søvn er en af de vigtigste aktiviteter for et spædbarn. Det er vigtigt, fordi hjernen udvikles konstant efter fødslen, og det sker mest effektivt i søvnen. Under babys søvn bearbejdes de nye indtryk, som barnet har fået i løbet af dagen.

Det er vigtigt at hjælpe ens spædbarns søvn så meget som muligt, da det kan påvirke barnets udvikling resten af livet. Men ikke alene er det en fordel at barnet får sovet. Også forældrene har brug for søvn. Hjertelyden aktiveres, når baby begynder at græde. Flere hundrede danske børnefamilier har allerede meldt tilbage om successen med Babiage Doodoo hjertelydsbamser. Baby falder simpelthen hurtigere og roligere i søvn. Det er godt, at baby får den hurtigt fra nyfødt, så baby kan slappe helt af, hver gang der skal soves.

 

Du kan få den i forskellige varianter: