Luksus madmaskine der kan det hele

Opdateret: 30. jan. 2019

Babymoov Nutribaby+ hjælper den travle danske familie i hverdagen med en nyfødt.

Det er en madmaskine, der kan det hele lige fra dampkogning til blending og sterilisering af sutteflasker.

Køb den hos: Ønskebørn og Med24


Nutribaby madmaskine er den mest geniale all-round madmaskine. Den kan bare det hele. Nutribaby+ kan

  • sterilisere sutterflasken

  • varme sutteflasken op

  • dampkoge mad

  • blende

  • optøe

Altsammen på hygiejnisk og sundeste vis. Dampkogningen sikre at vitamineren og mineralerne bevares i maden, så dit barn både får det sundeste OG det lækreste fra maden.


Den kan også koge grød, lave dejen til pandekagerne eller cupcakes. Selv smoothies i den lette ende, så du også får noget ud af den. (OBS blenderen er ikke til is-terninger eller frosne varer. Men frosne bær etc kan så først optøes i dampkoge funktionen.)

Derudover kan du tilberede grøntsager - både fra frost(optøet i dampkogeren) og friske. De smager meget bedre, når de er dampkogt i madmaskinen.


Kan også bruges, når dit barn ikke længere er spæd

Det smarte er, at man også kan bruge den"post-baby-tiden". I kan bruge den til bl.a. at koge æg. Så kan din familie få æg både blødkogte og hårdkogte; med Babymoovs Nutribaby kan man koge begge dele på samme tid. På det ene lag bliver de hårdkogte og på det andet lag blødkogte. Kogetiden er stort set den samme, som hvis man koger i en gryde (hvor man jo skal vente på at vandet koger inden action).


Blenderfunktionen kan du bruge til tapenader, dip, sund chokolade mousse etc. Især i efteråret, hvor der er tonsvis af æbler bliver der kogt rigtig meget æblegrød - så anvender vi også saften i opsamleren, som blendes sammen med mosen. 


Find lækre opskrifter til madmaskinen her.