© 2019 By BabyEngros ApS

Læs mere om vores Cookies

Når dit barn skal sove

.jpg

Klassisk simpel babyalarm fra Babymoov. Easy Care babyalarmen er til forældreparret som ønsker noget klassisk i god kvalitet, som er nemt at håndtere.

Easy Care babyalarm

14422 BABILOVER93954_MAC2 CROP.jpg

Babiage har fået endnu flere lækre, søde Doodoo-hjertelydsbamser. Nu kan du også få bamserne som ræve og mus.

Foxy & Kitty - Wild & Love

Doodoo: Wild, Love, Foxy og Kitty

A050214-Lovenest original smokey-Lifesty

Den ergonomiske babypude Lovenest fra Babymoov hjælper dit barn til at undgå et fladt baghoved. Den er formet som en rund skal, der hvor hovedet ligger, mens den er blød og ergonomisk formet, så den passer til babys baghoved.

Undgå at dit barn får fladt baghoved

0122.JPG

Den skønne, bløde bamse, hund eller kanin fra Babiage Doodoo er af højeste kvalitet. Den er lavet af anti-allergisk materiale, og fremsiger hjertelyde som i mors mave. Disse lyde er beroligende for baby og sikre en mere rolig og tryg søvn. Både for dit barn og for dig selv.

Doodoo hjertelydsbamser

.jpg

OEKO-TEX graviditets- og ammepude fra Babadulle(Babymoov) støtter ryg, mave og ben under graviditeten. Derudover kan du bruge den som ammepude efter fødslen, hvor puden aflaster ryg og arme under amningen.

Graviditets- og ammepude

Lovenest plus.jpg

Den ergonomiske babypude Lovenest plus fra Babymoov hjælper dit barn til at undgå et fladt baghoved. Lovenest plus er desuden åndbar!

Lovenest plus

A043602 - PHOTO 2 - 3661276143227 - TRAV

Et kæmpe hit for den rejseglade familie. Travel Nest fra Babymoov. I stedet for at have 20 tasker til baby med på rejsen, kan du nu nøjes med denne ene rejsetaske.

Rejseseng og pusletaske i én!

Det ergonomiske soveunderlag fra Babymoov, Cosysleep, støtter ryggen, løfter benene og beskytter kraniet mod skævheder. Underlaget hjælper på åndedrættet og fordøjelsen.

Soveunderlaget der hjælper på fordøjelsen

CosyDream PLUS er en udvikling af CosyDream. Den støtter ryggen, løfter benene og beskytter kraniet mod skævheder. Underlaget hjælper på åndedrættet og fordøjelsen. Kilen hjælper mod sure opstød, tryk på ørerne ved eks. mellemørebetændelse, og letter luftvejen ved forkølelse.

CosyDream PLUS

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon