Når dit barn skal sove

Easy Care babyalarm

Klassisk simpel babyalarm fra Babymoov. Easy Care babyalarmen er til forældreparret som ønsker noget klassisk i god kvalitet, som er nemt at håndtere.

.jpg

Lovenest Natural Care

Få nu den ergonomiske babypude Lovenest i en OEKOTEX-udgave. Den hjælper dit barn med at undgå et fladt baghoved og er åndbar!

A050227 -3661276167919-Lifestyle (1).jpg

Doodoo: Wild, Love, Foxy og Kitty

Babiage har fået endnu flere lækre, søde Doodoo-hjertelydsbamser. Nu kan du også få bamserne som ræve og mus.

Foxy & Kitty - Wild & Love

14422 BABILOVER93954_MAC2 CROP.jpg

Undgå at dit barn får fladt baghoved

Den ergonomiske babypude Lovenest fra Babymoov hjælper dit barn til at undgå et fladt baghoved. Den er formet som en rund skal, der hvor hovedet ligger, mens den er blød og ergonomisk formet, så den passer til babys baghoved.

A050214-Lovenest original smokey-Lifesty

Doodoo hjertelydsbamser

Den skønne, bløde bamse, hund eller kanin fra Babiage Doodoo er af højeste kvalitet. Den er lavet af anti-allergisk materiale, og fremsiger hjertelyde som i mors mave. Disse lyde er beroligende for baby og sikre en mere rolig og tryg søvn. Både for dit barn og for dig selv.

0122.JPG

Graviditets- og ammepude

OEKO-TEX graviditets- og ammepude fra Babadulle(Babymoov) støtter ryg, mave og ben under graviditeten. Derudover kan du bruge den som ammepude efter fødslen, hvor puden aflaster ryg og arme under amningen.

.jpg

Expert Care babyalarm

Ny og højteknologisk audio babyalarm, hvor brugervenlighed og teknologiske muligheder er kombineret optimalt.

A014303 - PHOTO 02 - Expert Care - 36612

Lovenest plus

Den ergonomiske babypude Lovenest plus fra Babymoov hjælper dit barn til at undgå et fladt baghoved. Lovenest plus er desuden åndbar!

Lovenest plus.jpg

Rejseseng og pusletaske i én!

Et kæmpe hit for den rejseglade familie. Travel Nest fra Babymoov. I stedet for at have 20 tasker til baby med på rejsen, kan du nu nøjes med denne ene rejsetaske.

A043602 - PHOTO 2 - 3661276143227 - TRAV

Soveunderlaget der hjælper på fordøjelsen

Det ergonomiske soveunderlag fra Babymoov, Cosysleep, støtter ryggen, løfter benene og beskytter kraniet mod skævheder. Underlaget hjælper på åndedrættet og fordøjelsen.

PHOTO 1_A050406-Cosydream.jpg

CosyDream PLUS

CosyDream PLUS er en udvikling af CosyDream. Den støtter ryggen, løfter benene og beskytter kraniet mod skævheder. Underlaget hjælper på åndedrættet og fordøjelsen. Kilen hjælper mod sure opstød, tryk på ørerne ved eks. mellemørebetændelse, og letter luftvejen ved forkølelse.

A050417-3661276161702-Lifestyle (3).jpg