Urban Bag - pusletaske

Praktisk pusletaske der passer til både mor og far. Tasken kommer med en masse tilbehør og er fyldt med velovervejede detaljer, der gør den helt perfekt, når I har baby med på farten.

Køb den hos Coop.

Tasken har:

  • Mange lommer

  • Inkl. pusleunderlag og små ekstra-tasker

  • Livstidsgaranti
     

Lommer til det hele

Pusletasken fra Babymoov har plads til alt det, du har brug for, når du er på farten med den lille. Det store rum har i alt 4 lommer, hvor 2 af dem er med elastikker, så de kan holde på en sutteflaske eller en sammenrullet stofble. Der er også lommer både foran og bagpå tasken.

Den dobbelte lynlås i toppen af tasken sikrer, at der er lukket helt af ned til babygrejet. Og du kan sagtens lyne tasken op og i med bare én hånd. 

Flere ekstra tasker


Tasken leveres med forskelligt ekstraudstyr. Du får blandt andet et vandtæt og smudsafvisende pusleunderlag med samt en termotaske til mad eller sutteflaske med en solid lynlås og clips, så du kan montere den udenpå tasken. 

Derudover følger en lille taske til sutter, som du også kan montere udenpå tasken. Du får tilmed en gennemsigtig taske med lynlås, der er god til cremer, skiftetøj, vådservietter eller andre små ting. Det mest geniale ved den er, at den er gennemsigtig, så du altid kan se, hvad den indeholder.

Behagelig skulderrem

Den brede og justerbare skulderrem, gør tasken behagelig at have på. De gode brede remme sørger for, at du kan hænge tasken over barnevognen eller klapvognens styr, når I er ude. Der er i det hele taget ikke sparet på de gode detaljer.

Tasken står på 4 små ben, så den er hævet lidt fra jorden, når du stiller den fra dig. Benene sikrer, at tasken ikke så nemt bliver snavset og slidt lige med det første. 

Lyst til mere? Se også den smarte Trendy Bag, Stroller Bag eller Travel Nest!